Kaartenverkoop IJsgala GSK 2019

/, Nieuws/Kaartenverkoop IJsgala GSK 2019

Kaartenverkoop IJsgala GSK 2019

Beste leden,
Beste ouders,

Hieronder kan u belangrijke informatie vinden in verband met de kaartenverkoop voor het ijsgala op zaterdagavond 16 maart 2019 van 19u tot 21u.

Vanaf vanavond, dinsdag 5 februari, kunnen er kaarten gekocht worden voor het ijsgala tijdens elke clubbeurt bij de verantwoordelijke van uw groep:

–       Voor de kinderen en solisten: bij Kathy, tijdens of na de recreatieve kinderbeurten op dinsdag, zaterdag of tijdens de synchrosessies voor novice en junior

–       Voor de dansers: bij Rudy, Alex of Daniël, na de dansclubbeurten (op vrijdagavond en zondagmiddag)

–       Voor de synchroleden novice en junior en juvenile: bij Kathy (op woensdag- en zaterdagavond)

–       Voor de synchroleden mixed en adult: bij Linda, Kathy of Rudy (op vrijdagavond en zondagmiddag)

Volgende kaarten zijn beschikbaar in voorverkoop vanaf dinsdag 5 februari (ter info: de prijzen zijn niet gewijzigd t.o.v. vorig jaar):

–       Toegangskaart volwassene : 8 Euro – op de avond van het gala zelf kosten deze 10 Euro

–       Toegangskaart kind (5-12 jaar)5 Euro – op de avond van het gala zelf kosten deze 7 Euro.

Voor alle duidelijkheid, bovenstaande kaarten geven toegang tot de vrije staanplaatsen op de buitenbaan van de ijsbaan en tot de cafetaria.

Wij zullen ook weer kunnen beschikken over een aantal tribunes van de stad Gent, die ons mooie zitplaatsen bieden zodat u echt relaxed van het 2-uur durende gala kan genieten.

Er zijn slechts gelimiteerde tribuneplaatsen beschikbaar, en de ervaring leert ons dat heel snel bestellen de boodschap is!

Daarom hebben wij volgende procedure opgesteld voor de aankoop van tribunekaarten, net zoals vorig jaar:

Genummerde tribunekaarten kosten 15 Euro:

1)    Er kunnen maximum 8 tribunekaarten besteld worden per lid of per gezin dat op hetzelfde adres woont.

2)    Hoe bestellendoor een mail te sturen vanaf woensdag 13 februari vanaf 21u (niet vroeger aub!!- eerdere mails zullen immers niet behandeld worden) naar kathy@jmvanlancker.be , met vermelding van de naam van het lid en het aantal gewenste tribunekaarten. (Let op: dus geen reply naar dit e-mailadres, maar wel een mailtje sturen naar het persoonlijk e-mailadres van Kathy!)

De tribunekaarten zullen immers toegekend worden op basis van first in, first out, dit wil zeggen dat de mailtjes in volgorde van ontvangst zullen behandeld worden tot de plaatsen op zijn. Als alle plaatsen uitverkocht zouden zijn, wordt er eventueel een reservelijst aangelegd.

3)    Ten laatste donderdag 14 februari  zal u tegenbericht krijgen in verband met de bestelde kaarten, of deze konden vastgelegd worden of niet.

4)    Leden die tribunekaarten besteld hebben, kunnen deze dan afhalen en betalen bij Kathy of hun respectievelijke clubverantwoordelijke, vanaf zaterdag 16 februari.

5)    Kaarten die niet betaald zijn / afgehaald zijn vóór woensdag 27 februari zullen opnieuw te koop aangeboden worden aan mensen die eventueel op de reservelijst staan.

6)    Kaarten worden achteraf niet teruggenomen.

Wij hopen zo toch op een heel objectieve manier aan iedereen de kans te bieden om een aantal tribunekaarten te bestellen. Hebt u enkel een e-mailadres op het werk en kan u ’s avonds niet mailen, dan hopen wij dat u een kennis of een familielid kan aanspreken die voor u toch op woensdagavond 13 februari vanaf 21u een mailtje kan sturen.

Er worden geen kaarten teruggenomen.

Als u nog vragen hebt, aarzel niet uw clubverantwoordelijke te contacteren!

Met vriendelijke groeten

Gentse Schaatsclub Kristallijn,
In naam van het bestuur,
Kathy Van den Hende

By |2019-06-11T15:22:59+00:00februari 11th, 2019|Gearchiveerd, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Kaartenverkoop IJsgala GSK 2019

About the Author: