Steun GSK via Trooper!

//Steun GSK via Trooper!

Steun GSK via Trooper!

Hallo iedereen!

Januari staat elk jaar opnieuw garant voor soldekes. Ben je van plan online wat solden te scoren? Denk dan even aan Gentse Schaatsclub Kristallijn en passeer voor elke aankoop eerst via www.trooper.be/koopjes.

Op die manier geniet jij niet alleen van kortingen, maar krijgt Gentse Schaatsclub Kristallijn ook een mooie commissie van de webshop waarbij jij iets koopt. En eum… met die kortingen mag je gerust twee keer zoveel shoppen als anders 😉.

Dikke merci alvast!

SHOPPEN ZONDER BEPERKINGEN
Bij Lidl krijg je enkel vandaag gratis verzending bovenop je soldekes, maar ook bij Bol.com, Decathlon, Coolblue, JBC, Torfs, Jack & Jones en de Bijenkorf shop ook jij nu met korting, en dat zonder aanschuiven, zonder beperkingen en zonder stress van het zoeken naar die ene juiste maat in die gigantische hoop soldekes. Als dat geen gemak is!

Dus, nestel je in je zetel en ontdek alle soldekes met de schoonste commissies voor Gentse Schaatsclub Kristallijn via onderstaande button.

Soldentime = Troopertime
By |2021-01-06T20:20:56+00:00januari 6th, 2021|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Steun GSK via Trooper!

About the Author: