Voor wie?

//Voor wie?
Voor wie?2022-02-02T17:37:52+00:00

Voor wie?

TEAM HARMONICE

Team Harmonice
Het showschaatsen is een vrij nieuwe discipline in het kunstschaatsen. Het schaatsen gebeurt op muziek waarbij het showelement het belangrijkste aspect is. Het is belangrijk dat de schaatser het publiek of de jury kan overtuigen met een ‘verhaal’. De kür bevat een thema waarbij de bewegingen, kostuums, de choreografie en de muziek mooi in elkaar overvloeien.
In het showteam kan je je passen, sprongen en pirouettes bijschaven in combinatie met muziek. Plezier staat centraal, maar engagement is ook vereist. Het showteam verwelkomt zowel recreatieve leden als competitieve leden.
Lijkt het showteam iets voor jou?
Neem dan zeker deel aan één van onze try-outs. Hierbij kijken wij of je het schaatsen en enkele schaatselementen al vlot onder de knie hebt.
Neem voor interesse of vragen contact op met onze coördinator, Soraya Verplanke.
Optreden gala GSK 2019:

Volg ons ook op instagram:
https://www.instagram.com/teamharmonice/

Trainers:

Soraya Verplanke
coördinator – AM initiator

Hallo, ik ben Soraya. De coördinator en trainster van Team Harmonice. Als trainster van het team probeer ik met veel passie mijn liefde voor de sport, het schaatsen en mijn musical- en danservaringen door te geven. Naast het lesgeven hou ik mij ook bezig met de praktisch zaken van het team.
Heb jij interesse in het showteam?
Twijfel dan zeker niet om met mij contact op te nemen en klik op het envelopje. Tot dan!

Loïs Aricks
AM initiator – kinesitherapeut

Tessa Leysen
AM initator

Maxime Hanssens
Instructeur B

Trainingen:
Onze trainingen zijn op zondagavond van 20.30u tot 22.30u. De trainingen van het showteam bestaan uit twee delen. In het eerste uur is er off-ice, hier wordt er gewerkt aan de sprongen op de grond, expressie, choreografie, krachttrainingen en conditie trainingen. Tijdens het tweede uur zijn we te vinden op het ijs. Hier werken we op de sprongen, passen, pirouettes, choreografieën en skating skills.
Trainingen: zondag
– 20.20u: verzamelen in cafetaria
– 20.30u: off-ice (45’)
– 21.30u: ijs training (60’)