Loading...
Nieuws2022-02-05T12:00:23+00:00
GSK Ijsgala 2020 – Sponsorbrief
Ter Inzage: Volledig Sponsordossier GSK
Synchro
Solisten
Dansers
Showteam
KIds
902, 2022

Kristalcup 2022 – 3de editie – 24 april 2022

By |februari 9th, 2022|Categories: Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Kristalcup 2022 – 3de editie – 24 april 2022

Beste schaatsvrienden,
We zijn verheugd jullie te mogen aankondigen dat we op zondag 24 april onze 3de editie van de Kristalcup zullen organiseren.
Onze Internationale wedstrijd heeft 2 onderdelen. We nodigen graag adult solisten uit voor onze officiële Adult competitie. Daarnaast is er ook Recreatieve wedstijd voor ijsdansers van alle leeftijden. Verdere details vinden jullie in de bijgevoegde Announcement.

Naast de wedstrijd voorzien we op die dag ook de volgende activiteiten:
– Een social dance in gala stijl.
– Een masterclass free skating.
Bijkomende details daaromtrent verschijnen binnenkort.

Mochten jullie verdere interesse hebben, en graag enige info daaromtrent wensen, dan zijn jullie welkom op 1 van onze 2 infomomenten in de cafetaria:
– Zondag  27/02 om 13.00.u.

We hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen.
Wij toasten alvast op een mooie afsluiter van het seizoen!

Het Clubbestuur GSK

1304, 2021

Ter info: Grensoverschrijdend gedrag

By |april 13th, 2021|Categories: Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Ter info: Grensoverschrijdend gedrag

Word je op één of andere manier geconfronteerd met grensoverschrijdend gedrag of heb je er vragen over, lees dan het document Grensoverschrijdend gedrag onder het menu-item “Praktisch”

601, 2021

Steun GSK via Trooper!

By |januari 6th, 2021|Categories: Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Steun GSK via Trooper!

Hallo iedereen!

Januari staat elk jaar opnieuw garant voor soldekes. Ben je van plan online wat solden te scoren? Denk dan even aan Gentse Schaatsclub Kristallijn en passeer voor elke aankoop eerst via www.trooper.be/koopjes.

Op die manier geniet jij niet alleen van kortingen, maar krijgt Gentse Schaatsclub Kristallijn ook een mooie commissie van de webshop waarbij jij iets koopt. En eum… met die kortingen mag je gerust twee keer zoveel shoppen als anders 😉.

Dikke merci alvast!

SHOPPEN ZONDER BEPERKINGEN
Bij Lidl krijg je enkel vandaag gratis verzending bovenop je soldekes, maar ook bij Bol.com, Decathlon, Coolblue, JBC, Torfs, Jack & Jones en de Bijenkorf shop ook jij nu met korting, en dat zonder aanschuiven, zonder beperkingen en zonder stress van het zoeken naar die ene juiste maat in die gigantische hoop soldekes. Als dat geen gemak is!

Dus, nestel je in je zetel en ontdek alle soldekes met de schoonste commissies voor Gentse Schaatsclub Kristallijn via onderstaande button.

Soldentime = Troopertime
2309, 2020

CORONAMAATREGELEN!

By |september 23rd, 2020|Categories: Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor CORONAMAATREGELEN!

Huidige maatregelen vanuit de VLSU!

Hieronder communiceren we de laatste nieuwe maatregelen die genomen zijn in verband met corona.

Situatie vanaf 7 maart 2022

Het overlegcomité besliste op 21 januari 2022 om een coronabarometer in te voeren. Op 4 maart 2022 besliste het overlegcomité om vanaf 7 maart 2022 te schakelen naar code geel. We konden reeds op een normale manier sporten, maar code geel houdt ook in dat alle beperkende maatregelen voor het randgebeuren in de sportsector wegvallen. Er is dus geen mondmaskerplicht meer in sportinfrastructuur, de beperkingen op publiek vallen weg en er is ook geen maximale groepsgrootte meer voor sportkampen.

Het KB van 7 maart 2022 is nog geldig tot 11 maart 2022. Dan stopt de federale fase en vervalt ook dit KB.

Je vindt hier binnenkort het aangepaste basisprotocol sport en corona – code geel. Hierin staan voornamelijk tips en adviezen over hoe je nog extra beveiligende maatregel kan nemen, bijvoorbeeld in geval van een lokale uitbraak. De update van het basisprotocol sport en corona – code geel volgt ten laatste op 14 maart.

Lokaal kunnen er strengere restricties gelden. Deze kan je nakijken op de website van jouw provincie of gemeente.

De hogervermelde maatregelen worden nog verder geduid in het basisprotocol sport en corona. De update hiervan wordt ten laatste maandag online geplaatst. Dit is het enige protocol dat nog behouden blijft. De overige context-specifieke protocollen die we hanteerden komen te vervallen.

Op de officiële website van het federale crisiscentrum over het Coronavirus vind je ook info over de andere  federale maatregelen.

Hou het gezond!